Muhammad Ashraf's FotoPage

By: Muhammad Ashraf Khamzah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 18-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Penyampaian Sijil Rendah PSSCM di UIAM

paan, alba, walat, key, eff, wan, me n nazri...
lepas amik sijil....
dinner yang sangat best...
View all 6 photos...
Majlis penyampaian sijil rendah tahun ini dekat uia....lawa gile uia... rasa cam nak pindah dari utp gi uia lak.... petang tu xde pape pegi midvalley.. tengok paan yang gile main bowling.... malam tu ada dinner kat pwtc... esoknye plak agm PSSCM....


Saturday, 11-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Karnival Wajadiri PSSCM cawangan Perak

Betulkan tanjak...
Ambik art sebelum masuk...
Barisan ajk penggerak, team a dan team b...
Ada 10 kategori: senaman buah asas, senaman buah jatuh, papan sekeping, tempur sepasang, umum tangan kosong, umum senjata, demo bermuzik, penerangan, pengulasan dan sketsa. Utp anta 2 team.

Dengan training last minute, injured, lupe step, Paan kejang tengkuk, sketsa tak praktis, sume cukup... huhuhu...

Malam tu ada dinner... dan utk pertama kalinya setelah 6 tahun PSSCM UTP tertubuh, rektor utp datang merasmikan majlis...huhu...


Saturday, 30-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Test Sijil Rendah PSSCM di Jalan Kent

sukOn ngan wardah
sebelum test...
makan nasik lemak lepas test..
View all 7 photos...
Uhuhu.. akhirnya hari yang dinantikan telah tiba... kitaorg yg 1st skali sampai kat sana... dalam pukul 7.15 malam. Ada dalam 107 orang amik bahagian, dari cawangan perak, terengganu, johor, bukit beruntung dgn kuang.... Cuak²... alhamdulillah, semua selamat... walaupun uniform ada cop kaw².... Bertolak balik dalam pukul 3, sampai ipoh dalam pukul 5.15, lepak 7-e kejap, pastu balik utp terus.....


Sunday, 24-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lab transport...

posing tgh panas...
Aku tgh wat lab transport nih... tensen giler.... tetibe teringat jue ada amik gamba masa kitaorg wat lab ari tu... Dok tgh² panas kire keter... adei.... pastu malam ni wat report dalam keadaan emo..uhukk... sape suruh korang x anto result ari tu....



Wednesday, 20-Apr-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
ETP

Group 15..
wall climber kami yg 1/2 siap..
Dani, Jenny, Naz, Mus & Eldi...
View all 6 photos...
Finally... hari nak present bende yg menyesakkan fikiran aku sepanjang sem ni dah sampai... ada 3 group yg buat climber... dan group kitaorg je yg bole gerak.. uhuhu (brag sket ) walaupun baru 1/2 siap...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net